Om F&H

Zone Denmark har köpts av F&H

F&H tog den 1 augusti 2018 över alla aktiviteter i varumärket Zone Denmark och cementerar därmed återigen sin position som Skandinaviens absoluta ledande varumärke och handelshus inom sitt område. 

Under de senaste åren har Zone Denmark förvandlats från leverantör av vanliga badrumstillbehör till ett unikt designvarumärke. Design-DNA:t har förädlats, kollektionerna har minskat med nästan 40 %, och samarbetet med externa danska formgivare har intensifierats. Dessutom har satsningarna på säljunderstödjande material för butikerna blivit större, så att produkterna blir självförklarande för konsumenten.

Initiativen har fungerat. Både i 2016 och 2017 har Zone Denmark vuxit med 25 % per år, och varumärket har vunnit sex internationella designpriser – inklusive tre Red Dot Awards – samt precis nominerats till fyra German Design Awards.

VD Knud Lomborg säger: "Vi har följt utvecklingen i Zone Denmark under de senaste säsongerna och ser det som en perfekt matchning för vår befintliga palett av varumärken. Det är inte bara verksamheten vi tar över, utan som tur är även teamet av duktiga och kompetenta medarbetare, och det är vår förväntan att vi med våra gemensamma kompetenser kan intensifiera den resa varumärket har varit på, till glädje för både våra anställda, företaget och inte minst våra kunder.       

Zone Denmark har drivits av ett annat Viborgsföretag, Bovictus A/S. Verksamheten flyttar nu bara några kilometer från Zone Denmarks tidigare adress, till F&H:s huvudkontor i Viborg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Vd Knud Lomborg, e-post: kl@fh-as.dk eller +45 8928 1300

DK-pressmeddelande

GB-leverantörsinformation