Om F&H

Sälj- och Marknadskoordinator

F&H of Scandinavia är ett innovativt danskt Brandhouse företag, grundat 1945, med en fantastisk positiv utveckling, och vi söker nu efter en ambitiös och marknadsorienterad Sälj- och Marknadskoordinator till vårt svenska huvudkontor i Upplands Väsby.

F&H´s kärnvärden (innovation, kompetens, kvalitet, noggrannhet, engagemang) efterlevs varje minut, dygnet runt i hela koncernen, eftersom de är en naturlig del av de människor, som varje dag medverkar och bidrar till att F&H är en framgångsrik verksamhet och en trevlig arbetsplats att gå till. Partnerskap är den springande punkten för F&H i alla sammanhang. Vi tar ansvar för att alla är vinnare; kunder, leverantörer, medarbetare och aktieägare.

F&H´s vision är att vara den ledande samarbetspartnern i Skandinavien inom områdena; kitchen, living & dining.

Som Sälj- och Marknadskoordinator ansvarar du bl. a. för att koordinera kundkampanjer, prislistor och mässmaterial, sammanställa marknadsmaterial till både säljare och press, skicka offerter, sköta sponsoravtal samt informera befintliga och nya kunder via mail om nyheter eller annan relevant marknadsinformation.

Du kommer att ingå i det svenska teamet, med huvudkontor i Upplands Väsby. Detta är en position där du genom engagemang och hög servicegrad har möjlighet att bidra till ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Du trivs med att kommunicera och vill medverka till att ge våra kunder bästa möjliga service.

Du är designintresserad och förstår branschen och ser befattningen som en möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper och matcha dina erfarenheter med ett företag, som har produkterna marknaden efterfrågar. Erfarenhet från tidigare Sälj- och Marknadskoordinator arbete är ett krav. Har du erfarenhet av att arbeta i Axapta2012 och Campaign Monitor är det ett plus.

Är du en noggrann person med stark drivkraft och designintresse, har du samtidigt en god överblick och analytisk förmåga, och om du talar och skriver svenska obehindrat, så är du kanske vår kommande medarbetare.

Vi erbjuder:
Ett spännande arbete med goda arbetsvillkor i ett växande och dynamiskt företag med kompetenta kollegor, där humor, samarbete och en informell ton är en viktig del av vardagen. Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling och ärlig återkoppling för att ge dig goda möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Tjänsten är en heltidsanställning med arbetsplats på vårt kontor i Upplands Väsby, med förväntad anställningsstart den 5/8-2019 eller tidigare om möjligt.

Om rekryteringsprocessen:
Ansökan ska göras senast den 6/6-2019 på www.fh-as.dk – välj ’Jobs’, ’Ledige stillinger’ och välj jobbet ’Sälj- och Marknadskoordinator’. Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingela Lydén på ily@fh-ab.se