Om F&H

Personuppgiftspolicy (GDPR) för F&H

F&H-koncernen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter.

F&H of Scandinavia A/B
Kanalvägen 18, 5 tr, SE-194 61 Upplands Väsby
E-post: persondata@fh-as.dk

Telefon 46 8446 3344
Org. nr. 556626-4965

När du handlar hos oss behandlas följande personuppgifter:

  • När du köper en vara hos oss behöver vi basuppgifter om dig som kund för att kunna utföra ordern och leverera varan.
  • De här uppgifterna är företagets namn, adress, telefonnummer, e-post, kontaktperson, leveransadress, org. nr. och bankuppgifter.
  • Du lämnar normalt ut uppgifterna som kund i samband med vår transaktion.
  • Vi lagrar dina personuppgifter så länge som transaktionen pågår. Med hänvisning till bokföringslagstiftningen ska uppgifterna lagras minst fem år efter faktureringen.


När du säljer till oss behandlas följande personuppgifter:

  • För att kunna registrera ett varuköp hos dig behöver vi basuppgifter om dig som leverantör.
  • De här uppgifterna är företagets namn, adress, telefonnummer, e-post, kontaktperson, leveransadress, org. nr. och bankuppgifter.
  • Du lämnar normalt ut uppgifterna som leverantör i samband med vår transaktion.
  • Vi lagrar dina personuppgifter så länge som transaktionen pågår. Med hänvisning till bokföringslagstiftningen ska uppgifterna lagras minst fem år efter köpet.


När du söker jobb hos oss behandlas följande personuppgifter:

  • För att eventuellt kunna anställa dig behöver vi uppgifter under rekryteringen.
  • De här uppgifterna är namn, adress, telefonnummer, e-post, senaste befattning, utbildning, examensbevis, referenser, foto och arbetslivserfarenhet.
  • Du lämnar ut uppgifterna som arbetssökande i samband med att du uppmanas delta i en rekrytering eller söker spontant.
  • Vi lagrar dina personuppgifter i upp till 6 månader efter att vi har tagit emot din ansökan.
     

Ändring av uppgifter

Enligt dataskyddsförordningen har du ett antal rättigheter när det gäller vår behandling av uppgifter om dig. Om du vill att vi ska uppdatera, ändra eller radera dina personuppgifter som vi har registrerat om dig, vill få tillgång till de personuppgifter som behandlas eller om du har frågor kan du kontakta oss på  persondata@fh-as.dk

Du kan läsa mer om dina rättigheter i Datatilsynets vägledning om registrerade personers rättigheter på www.datainspektionen.se

Personuppgiftspolicy för F&H har tagits fram den 25 maj 2018.