Varumärken

A Simple Mess

A Simple Mess

A Simple Mess

Jag älskar den där röran som visar att man lever.

Jag har skapat mitt helt egna inredningsvarumärke – A Simple Mess – där jag, som namnet antyder, hyllar den enkla och vackra röran – röran som återspeglar det levande livet, där det finns utrymme för lek, prylar och ogräs i vaserna på middagsbordet. Jag tycker nämligen väldigt mycket om att hälsa på i hem som är röriga på ett hemtrevligt sätt, där man kan se att det är någon som bor där – det är den typen av röra som ger ett hem värme och personlighet.

Med en bakgrund som stylist och passion för att inreda och skapa vackra omgivningar har jag satt ihop en kollektion där naturmaterialen och det unika hantverket är i fokus. Praktiskt taget alla interiörer är gjorda för hand utan användning av konstgjorda material. Dessutom innehåller kollektionen flera unika föremål som endast har producerats i mycket få exemplar.

A Simple Mess by Louise Dorph presenterar ett kreativt och feminint interiöruniversum som består av mina egna ritningar och min egen design, samt handplockade element från hela världen – allt inspirerat av den vackra, levande röra som jag älskar.

www.asimplemess.dk