Varumärken

Södahl

Södahl

Södahl

– kvalitet till familjens små och stora ögonblick

Hemmet är den trygga och inspirerande basen, ramen omkring familjelivet - det är här du avnjuter livet med dina närmaste.

Med Södahls omfattande kollektion av trendiga hemtextilier och -tillbehör kan du inreda och styla alla hemmets rum i din personliga stil med lyxprodukter i modern skandinavisk design och hög kvalitet. Hitta inspiration i Södahls mångfaldiga universum till att skapa dina egna vackra, mysiga inramningar i en inspirerande och omfamnande atmosfär, där familj och vänner tycker om att vara.

Södahls formgivare håller öga med och inspireras av tidens strömningar inom hemtextilier och livsstilsprodukter. De hämtar inspirationen i hela världen, bland annat på stora och framträdande mässor inom design, interiör och bostad, för att ge nutidens kunder klassiska, eleganta, moderna och trendiga stilval.

Resultatet är ett allsidigt sortiment av dukar och bordstabletter till bordet, härliga och praktiska kökstextilier, exklusivt och komfortabelt sänglinne till både barn och vuxna, mjuka handdukar och genomarbetat badrumstillbehör, fina kuddar, mysiga plädar och vackra filtar. Alltihop i den välkända Södahl-kvaliteten, som lever upp till de allra högsta standarderna och säkrar funktion och lång hållbarhet.

Stilmedvetenhet går hand i hand med bärkraft och gott samvete, eftersom största delen av Södahls produkter är Oeko-Tex®-certifierade, och alla produkter till barn bär dessutom det ekologiska miljömärket GOTS, som är en trovärdig garanti för miljömässig och socialt ansvarsfull produktion.