Jobb

Jobb

Anställd hos F&H

F&H-koncernen har i dag över 250 anställda som utformar, utvecklar, köper, marknadsför, säljer, förpackar och distribuerar Skandinaviens största utbud inom kitchen, living och dining.

De årliga trivselundersökningarna visar att de anställda är stolta över att jobba på F&H. Vi älskar att göra andra glada – kunder, leverantörer, kollegor – och det är därför många av våra anställda har arbetat hos oss länge och byggt upp en gedigen erfarenhet och bred kompetens från företagets olika avdelningar.

F&H är en koncern som växer. Vi anställer hela tiden nya medarbetare, och vi letar ständigt efter engagerade och duktiga personer.

Anställda på F&H har många förmåner, och kärnvärdet ”ordning och reda” genomsyrar arbetsdagen både internt och externt.

Om du tycker att det skulle vara roligt att arbeta i en koncern full av förändringar, om du står med båda fötterna på jorden och kan ha många bollar i luften, om du är kvalitetsmedveten och inte tycker att det finns något bättre än järnvaror och designprodukter – då är du välkommen att söka lediga tjänster eller skicka en spontanansökan via e-post till personalavdelningen på hr-afd@fh-as.dk

Läs mer under F&H's kärnvärden

Mer information finns också under aktuella jobb